2010. március 31., szerda

Hét LG mobil összesen kilenc díjat kapott

Az LG két mobiltelefonját red dot elismeréssel tüntették ki, nem sokkal azután, hogy a vállalat készülékei hét díjat is besöpörtek az iF formatervezési díjátadón. A két terméktervezési díj a világ legrangosabbjai közé tartozik.
Bookmark and Share
Származási hely: KiberTorony - CyberTower


„Az LG olyan telefonok megalkotásán dolgozik, amelyek ugyanolyan változatosak és egyediek, mint a felhasználók ízlése. Termékeink évről-évre elnyerik ezeket a kitüntetéseket, ami bizonyítja az LG vezető szerepét a formatervezés terén” – jelentette ki Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

Különösen sikeresnek bizonyult a Black Label sorozat negyedik tagja, az új LG Chocolate BL40, mely 4 inch széles, nagyfelbontású, teljes érintőképernyőjével hívja fel magára a figyelmet, valamint az LG Mini GD880, melynek karakteres fémbetétei, gombok nélküli előlapja és a 16:9 képarányú 3,2 inches érintőképernyője a végletekig fokozzák a telefon letisztult megjelenését. A két készüléket mindkét szervezet egyaránt díjazta. Az LG további öt díjnyertes mobiltelefonja az LG GD900 Crystal, az Android operációs rendszerű LG GW620, a LG GD910 karóratelefon, továbbá az Amerikában elérhető LG LX610 Lotus2 és az LG SV800 Lollipop.

A formatervezési világ egyik legnagyobb termékfejlesztési megmérettetésének tartott red dot, valamint az egyik legrégibbnek számító iF díj rangját a szigorú feltételek és elbírálási folyamatok adják. Az LG 2003 óta minden évben győztesként tért haza a red dot, 2005 óta pedig az iF díjátadóról. Tavaly az előbbin az LG Secret KF750 mobil és a 3G-kompatibilis LG GD910 karóratelefon, míg az utóbbin az LG Renoir KC910 telefon kapott elismerést.

Nincsenek megjegyzések: