2010. július 25., vasárnap

Az LG lesz a Red Bull Racing partnere

A Red Bull Racing bejelentette, hogy az LG lesz a csapat új technológiai partnere. Az LG már most is fontos szereplője a Formula-1 versenysorozatnak, azonban a Red Bull Racing csapatával való új, több szezonra szóló szerződés lehetővé teszi, hogy az elektronikai termékek és a technikai innováció területén világvezető cég még szélesebb piacot célozzon meg.
Bookmark and Share
Az LG legújabb termékeit szállítja majd a Red Bull Racing pályán és a Milton Keynes-i központjában dolgozó egységeinek egyaránt, a cég logója pedig három jól látható helyre kerül fel az RB6-os autóra, továbbá a pilóták versenyoverallján, az aláöltözetén és a sisakrostélyon is látható lesz.

Christian Horner csapatfőnök a következőképpen nyilatkozott: „Örömmel üdvözöljük az LG-t a Red Bull Racing partnerei között. Az LG Electronics egy rendkívül innovatív cég, amelynek filozófiája nagyszerűen tükrözi a Red Bull Racing csapat által képviselt kreatív innovációt. Az együttműködés bizonyítja a Red Bull vonzerejét hasonló gondolkodású partnerek számára, valamint igazolja a csapat rövid idő alatt felmutatott fejlődését, hiszen olyan nagyszerű vállalatok szeretnének velünk együttműködni, mint az LG.”



A szerződéssel tovább folytatódik az LG vállalat, amely már a Formula-1 általános és technológiai partnere és az F1 hosszú távú együttműködése. A márka látható jelenléte egyúttal jelentősen megnövekedett abban a sportágban, amely az egyik legnagyobb rendszeres televíziós nézőközönséget vonzza világszerte.

Dermot Boden, az LG Electronics fő marketing igazgatója a következőképpen nyilatkozott: „Nagyszerű érzés, hogy a világ két vezető innovációs vállalata – az LG Electronics és a Red Bull Racing – mostantól partnerként dolgozik a Formula-1-es versenysorozatban. A mondást, hogy ’Az élet szép’ mindkét vállalat, az LG és a Red Bull Racing is minden nap valóra váltja, technológiájuk segítségével világszerte Formula-1 nézők milliói számára nyújtanak érzelmekben gazdag, izgalmas élményt.”

Nincsenek megjegyzések: