2010. április 6., kedd

HD-videó rögzítésére képes Vivaz

A Sony Ericsson Vivaz a szórakoztató telefonok új termékcsaládjának második tagja, amely bevezeti a portfólióba a HD-videózás élményét. Az új, "Testhezálló" (human curvature) dizájn filozófiája mind kívülről, mind belülről a szépséget foglalja magában.
Bookmark and Share
A Sony Ericsson Vivaz telefonnal a kommunikáció valóban egyet jelent a szórakozással, hiszen a kiváló minőségű HD-videó alkalmazás segítségével a felhasználó rögzítheti és megoszthatja másokkal a legemlékezetesebb pillanatokat.

Származási hely: KiberTorony - CyberTower


Rögzítés – örökítse meg életének bármely pillanatát HD minőségben, és az emlék mindig valóság marad a nagyfelbontású rögzítés segítségével. A dedikált videó gomb azonnali felvételt tesz lehetővé, mégpedig folyamatos auto-fókusszal, a lehető legtökéletesebb minőség érdekében.
Megtekintés – nézze meg újra videó felvételeit készenléti alkalmazásban vagy akár Wi-Fi-n keresztül online a 7,2 cm átmérőjű (3,2 hüvelyk) szélesvásznú képernyőn
Megosztás – töltse fel tartalmait Wi-Fi-n keresztül a YouTube™-ra és a Picasa-ra nagy felbontásban, mialatt egyéb alkalmazásokat futtathat és használhat a készüléken

A nyitott operációs rendszer segítségével a szórakozás élménye személyre szabható, a felhasználók számtalan nagyszerű alkalmazást tölthetnek le készülékeikre a PlayNow™-n és a Symbian™ Developer Communityn keresztül.



“Az felhasználók által készített tartalmak, legfőképpen a videók száma ugrásszerűen növekszik az Interneten” – mondja Lennard Hoornik, a Sony Ericsson globális marketingigazgatója. “A Sony Ericsson Vivaz™ olyan mobilkommunikációs eszköz, amely rendkívül egyszerűvé teszi az élet bármely pillanatának gyors rögzítését és az élmény azonnali megosztását a világgal. A Sony Ericsson Vivaz™ maga a megtestesült szépség, kívül és belül, nyitott és intuitív rendszere pedig a felhasználói élmény legmagasabb fokozatát képviseli azáltal, hogy a fogyasztók HD minőségben megörökíthetik, visszanézhetik és megoszthatják életük bármely eseményét.”


szólj hozzá: Extrém sielés SE VIVAZ -al

Nincsenek megjegyzések: